Ролята на Скарлет Йохансон като супер героинята Черната вдовица на

...
 Ролята на Скарлет Йохансон като супер героинята Черната вдовица на
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон е най-високоплатената актриса в света

 Ролята на Скарлет Йохансон като супер героинята Черната вдовица на Marvel я изстреля преди всичко в годишната ранглиста на списание Forbes на най-високоплатените актриси в света, предава Ройтерс.   33-годишната Йохансон е проработила 40,5 млн. $ преди облагането с налози сред 1 юни 2017 и 1 юни 2018 година, като е повишила четири пъти приходите си по отношение на миналата година, сочат изчисленията на изданието.   Тя се превъплъти в ролята на Черната вдовица в тазгодишния хитов филм „ Отмъстителите: Война до безкрайност “ и ще се завърне в облика в продължението през 2019 година на Marvel Studios.   Анджелина Джоли е спечелила 28 млн. $ основно с помощта на хонорара си за кино лентата „ Господарка на злото “ 2, който би трябвало да излезе през 2020 г.   Дженифър Анистън, която продължава да получава доходи от сериала „ Приятели “ от 90-те години на предишния век, заема трето място с 19,5 млн. $. Тя също по този начин печели от рекламните си контракти за марката Smartwater на Coca-Cola и Aveeno на Johnson & Johnson.   Дженифър Лорънс, която взе участие във филми със слаби доходи в бокс-офиса като „ Майка! “ и „ Червената лястовица “, е на четвърто място в класацията на Forbes. Тя продължава да получава доходи от ролята си в поредицата „ X-Men “ и рекламния си контракт с стилната марка Christian Dior. Приходите й от 18 млн. $ са с 6 млн. $ по-малко по отношение на миналата година.  
Рийз Уидърспуун заема пето място с доходи от 16,5 млн. $. Десетката се добавя от Мила Кунис, Кейт Бланшет, Мелиса МакКарти и Гал Гадот.

Най-високоплатената актриса в света за предходната година и носителка на Оскар за ролята си в „ Ла Ла Ленд “ Ема Стоун остана отвън топ 10.

Класацията на Forbes на най-високоплатените артисти в света ще бъде оповестена идната седмица. Миналата година тя беше управлявана от Марк Уолбърг с 68 млн. $ с помощта на функциите му във филмите „ Баща в остатък “ 2 и „ Трансформърс: Последният рицар “.

Заради незадоволителните функции за дами в Холивуд „ има по-малко благоприятни условия за звездите да печелят огромни възнаграждения “, отбелязва Forbes. Тази година единствено две дами са надхвърлили прага от 20 млн. $ по отношение на три през 2017 година и четири през 2016 година

Изданието сформира годишната си ранглиста на най-високоплатените звезди в киното въз основа на данни от бокс офиса и компанията Nielsen, както и от изявленията с хора от промишлеността.
По публикацията работи: Божидарка Чобалигова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР